Winnaar Road to MIE’21

Fantastisch nieuws: dePerfecteGrafiek is winnaar geworden van Road to MIE ’21.

Mijn online workshop “10 Data Visual Storytelling tips om je online presentatie onvergetelijk te maken” behaalde de eerste plaats in een line-up van 60 online presentaties. 

Vandaag zijn de eindscores bekend gemaakt. Dat ik een hele hoge waardering had gehaald, wist ik vlak na de live online sessie al. Vermoedelijk hoog genoeg voor een plek in de top 10. Maar wat mijn score precies was, en welke plek deze score waard was, dat bleef lang spannend. Ook de beoordelingen van de on demand sessie zouden meegeteld worden en daarvan was de video niet optimaal.

Vandaag kwam het verlossende bericht: De eerste prijs! Na  2 keer 2e geworden te zijn in eerdere live edities (MIE 2018 en MIE 2020), is het me nu gelukt om te winnen en daar ben ik natuurlijk erg blij mee.

Ik beloofde vooraf dat het voor de deelnemers een onvergetelijke ervaring zou worden. Met de eerste plaats is het dat nu voor mij ook. 

De top 10 van Road to MIE'21

Hieronder zie je welke andere sprekers de top 10 gehaald hebben, inclusief hun score. Nog meer scores zijn te vinden op de site van MIE. 

De inhoud

In deze video laat ik je een stukje uit de intro zien, met zoals je van mij gewend bent, een aantal visuele grappen. Meer over de sessie lees je hier.

Op naar Best of MIE'21

De beste sprekers van Road to MIE mogen ook live spreken tijdens Best of MIE in september 2021. Natuurlijk is ook dePerfecteGrafiek dan van de partij om live de 10 tips te delen om je presentatie onvergetelijk te maken. Dus mocht jij het verhaal gemist hebben, of nog een keer willen horen, dan weet je waar je moet zijn. En wie weet neem ik een paar extra tips voor je mee. Op MIE.nl zijn de tickets te koop.