Trainingen, colleges en evenementen

Zelf dePerfecteGrafiek en andere datavisualisaties leren maken? Er zijn diverse manieren. Van een E-learning tot open trainingen. Van InCompany tot gastcollege. Liever dePerfecteGrafiek als spreker op je event, het kan allemaal. 

Staat jouw voorkeur er niet bij en wil je dat dePerfecteGrafiek langskomt voor kennisof inspiratie, neem dan contact op. 

E-learning datavisualisatie van dePerfecteGrafiek

De PerfecteGrafiek leren maken, op een plek en tijd die jou het beste uitkomt? Schrijf je in voor de e-learning.

De eerste module kun je gratis uitproberen. 

Meer informatie over de E-learning

Open trainingen

Meer leren over datavisualisatie, dashboards, presentaties en infographics? Maak een keuze uit een van de open rooster trainingen en schrijf je in

Meer informatie over open rooster trainingen. 

Evenementen en congressen

DePerfecteGrafiek als spreker op je evenement. Een verhaal over visuele misleiding en inspirerende grafieken. Gebracht met passie en humor, ondersteund door visueel spektakel. 

Meer informatie over dePerfecteGrafiek als spreker

InCompany training voor bedrijven en instellingen

Voor organisaties die behoefte hebben aan visualisaties die helder communiceren, infographics die inspireren en dashboards die in één oogopslag duidelijk zijn. Zodat medewerkers meer impact maken met de inzichten die ze vinden? 

Meer informatie over InCompany trainingen

Gastcollege op school of universiteit

Speciaal voor scholen in het middelbaar en hoger onderwijs ontwikkelde dePerfecteGrafiek een anderhalf uur durend interactief gastcollege. 

Meer informatie over gastcolleges