E-learning Datavisualisatie

Wil jij leren hoe je de Perfecte Grafiek maakt, op een plek en tijd die jou het beste uitkomt? Dan is dit jouw kans om te leren hoe je je anderen in beweging krijgt op basis van data: De e-learning datavisualisatie van DePerfecteGrafiek.nl

Bekijk de trailers op deze pagina en schrijf je in om de eerste module gratis te volgen. 

Trailer 1, over het belang van datavisualisatie

Meer dan 40 videolessen

Deze training bevat meer dan 40 video’s en heel veel voorbeelden uit de praktijk. Naast videolessen en uitdagende opdrachten, krijg je als deelnemer ook persoonlijke één op één coaching van mij. Op een tijd die jou uitkomt. Waarin we samen kijken hoe je de theorie kunt toepassen op jouw eigen werk. Zodat jij je collega’s kunt inspireren en nog meer impact gaat maken met jouw inzichten.

In de eerste trailer leg ik je in een paar minuten uit wat je in mijn e-learning gaat leren. Daarnaast geeft het ook een goed beeld van de stijl van de videolessen. In trailer 2 laat ik zien hoe je een nietszeggende grafiek om kunt bouwen naar een zeer sprekende grafiek.

Trailer 2, Pie Chart makeover

Doelgroep

Deze e-learning datavisualisatie is geschikt voor iedereen die werkt met data. Of je nu presentaties geeft, dashboards of rapportages bouwt of infographics maakt. Van analisten tot marketeers, van markonderzoekers tot controllers. Deze training is te volgen zonder voorkennis.

De training

  • Bestaat uit 8 modules met in totaal 41 videolessen
  • Doorlooptijd 8 weken, studietijd ongeveer 12 uur
  • Half uur online 1 op 1 begeleiding
  • De investering is 599 euro (BTW vrij)
  • Onbeperkt toegang tot de training en lesmateriaal
  • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau benodigd
  • Geen eisen vooropleiding en vrijstellingen

Probeer gratis eerste module

Wil je eerst proberen, dat kan. De eerste van de acht modules kun je nu gratis volgen. Deze gratis module bestaat uit 5 filmpjes en een bonusfilmpje. 

Hoe kun je van deze gratis module genieten? Ga naar https://leandirect.nl/datavisualisatie/, vul daar het formulier in dat er net zo uitziet als het plaatje hieronder, druk op “verzend” en geniet van de gratis module. 

Deze e-learning datavisualisatie is ontwikkeld in samenwerking met Leandirect. Zij hebben ook e-learnings op het gebied van datascience en lean. Als je op een van onderstaande knoppen drukt, kom je terecht op hun site. 

Meer informatie over het programma van de e-learning