Open trainingen

Wil jij zelf leren hoe je dePerfecteGrafiek en andere datavisualisaties kunt maken? Schrijf je dan in voor één van onderstaande trainingen datavisualisatie.

  • Zijn er meer in je organisatie die willen, neem dan op voor een InCompany training.
  • Voor scholen, overweeg de mogelijkheid van een gastcollege.

Hoge waarderingen

Het woord “perfecte” zit niet voor niets in de bedrijfsnaam. Als perfectionist wil ik dat ook de trainingen perfect zijn. Dit streven wordt gewaardeerd door de deelnemers en vertaald zich in zeer hoge beoordelingen. Het gemiddelde rapportcijfer is vaak boven de 9! 

Datavisualisatie en Dashboard Design, 4 dagen

De meest uitgebreide cursus Datavisualisatie en Dashboard design van Nederland! 

In vier dagen leer je hoe je de Perfecte Grafiek maakt. Hoe je ze combineert in krachtige dashboards en hoe je je collega’s en klanten inspireert met data gedreven presentaties.

Data en locatie, zie de kalender.

Introductie in Datavisualisatie, 1 dag

Ben jij werkzaam als onderzoeker of bij een onderzoeksbureau en wil je leren hoe je het beste jouw inzichten kunt omzetten in impact. In één dag leg ik je uit hoe jouw PerfecteGrafiek er uit kan zien. 

Data en locatie, zie de kalender.

Inspirerende Infographics, 1 dag

Leer hoe je zelf data, beeld en storytelling kunt samenbrengen in een infographic. Om daarmee compact en overzichtelijk jouw inzichten te delen met anderen.  

Data en locatie, zie de kalender.

 

Krachtige presentaties, 1 dag

Leer hoe je zelf een onvergetelijke en impactvolle presentatie kunt maken om jouw collega’s en klanten te overtuigen van jouw inzichten. 

Data en locatie, zie de kalender.