Whitepaper datavisualisatie: 11 interessante tips

Lees hoe je zelf dePerfecteGrafiek maakt in deze whitepaper datavisualisatie. Krijg 11 interessante tips voor goede data visualisatie. Mirjam Hulsebos interviewde mij en werkte dat uit tot deze whitepaper. Deels geïllustreerd met mijn eigen visualisaties.

Voor mij is dit een nieuwe manier om de filosofie van DePerfecteGrafiek nog breder te verspreiden.  Zodat zoveel mogelijk mensen kennis krijgen van hoe ze met data anderen in beweging kunnen krijgen. 

IIR, mijn partner voor de open rooster trainingen, had een oplossing. Ze lieten mij interviewen door journalist Mirjam Hulsebos. Zij werkte dit interview uit tot een whitepaper met daarin 11 interessante tips voor data visualisatie.  Geïllustreerd met veel van mijn zelfgemaakte afbeeldingen. Afkomstig van ChartGuide en uit de trainingen. Het is een mooi mini boekje geworden.

De eerste drie tips lees je hier. Interesse in meer, download de hele whitepaper gratis.

Wil je meer tips over datavisualisatie, schuif dan aan bij een van de trainingen