Nieuwe trainingen in 2022

Na de winst bij MIE met de sessie: “10 tips om je presentatie onvergetelijk te maken” kwamen er veel verzoeken om ook trainingen te geven over het ontwerpen van presentaties. 

Daarom zijn er twee nieuwe open rooster trainingen toegevoegd zijn aan het trainingsaanbod van dePerfecteGrafiek: “Inspireren met Infographics” en “Krachtige Presentaties”. 

Krachtige Presentaties

Iedereen kan een inspirerende presentatie maken. Je moet alleen weten hoe. Ontdek alle geheimen van een krachtige presentatie tijdens deze inspirerende workshop van Michiel Dullaert, maker van de winnende presentatie op MIE 2021! Leer alles over het opbouwen van een presentatie, het vertellen van je verhaal en het ontwerpen van aansprekende slides.

Inspirerende Infographics

Een infographic is dé manier om de resultaten van je analyse of onderzoek op een impactvolle manier te delen met je collega’s of klanten. Een compact verhaal op papier of digitaal, waarbij je de belangrijkste inzichten laat zien. Helder en overzichtelijk, zodat de lezers gelijk worden aangezet tot de door jou gewenste actie. 

Deelnemers leren een inspirerende infographic te maken. Van vlakverdeling tot grafiekkeuze. Van het opbouwen van een verhaal, tot de plaatsing van een legenda. Na afloop weet je hoe je een visueel verhaal opbouwt en dat vertelt op één pagina.

 

Datavisualisatie

Natuurlijk blijven we ook de trainingen “Datavisualisatie van inzicht naar impact” en “Datavisualisatie en Dashboard design” aanbieden.

Kalender

Kijk in de kalender, wanneer elk van deze trainingen aangeboden worden en schrijf je snel in.