Trainingen, workshops en lezingen

Wil je zelf leren hoe je DePerfecteGrafiek en andere datavisualisaties maakt? Ontdekken hoe je met jouw eigen datavisualisaties mensen in beweging kunt krijgen? Kom dan langs bij een van de trainingen, workshops of lezingen van DePerfecteGrafiek.

Na afloop weet je welke grafiek je moeten kiezen en hoe je deze kunnen vormgeven om de gewenste reactie bij de lezer te krijgen. Je  leert als het ware een magneet in de data te verstoppen die de lezer naar het inzicht toe trekt.

Wil je meer dan alleen een grafiek, ontdek dan hoe je ze combineert in een krachtig dashboard, of ze onderdeel maakt van inspirerende presentaties en infographics.

Open rooster cursus datavisualisatie

Een overzicht van de “open rooster” trainingen die er de komende periode gepland zijn. Inschrijven kan individueel via de link. Ben je met meer personen, overweeg dan een InCompany training.


 

Cursus Datavisualisatie & Dashboard design

De meest uitgebreide cursus Datavisualisatie en Dashboard design van Nederland! Al weer de 10de editie.

In vier dagen leer je hoe je de Perfecte Grafiek maakt. Hoe je ze combineert in dashboards en je collega’s en klanten inspireert met presentaties. Neem je eigen werk mee. Verander ze onder begeleiding van DePerfecteGrafiek in krachtige en inspirerende visualisaties die aanspreken, overtuigen en onthouden zullen worden.

Amsterdam, 4 dagen, start 15 maart 2019
Meer info en inschrijven via IIR


Datavisualisatie, van inzicht naar impact

In deze eendaagse training leer je hoe je de PerfecteGrafiek kunt maken. Hoe je anderen kunt inspireren met jouw visualisatie om zo impact te maken met jouw inzichten.

Amsterdam, 13 mei 2019
Meer info en inschrijven via MOA (link nog niet beschikbaar)


InCompany training data visualisatie

Geïnteresseerd in een InCompany training datavisualisatie, dashboard design of presentation design of lezing op maat, neem dan contact met mij op.