Trainingen, workshops en lezingen

Zelf dePerfecteGrafiek en andere datavisualisaties leren maken? Kom langs op deze events en workshops, volg de e-learning of boek een InCompany training datavisualisatie.
Wil je dat dePerfecteGrafiek langskomt voor een lezing of training datavisualisatie , neem dan contact met mij op


Datavisualisatie e-learning

Wil jij leren hoe je de Perfecte Grafiek maakt, op een plek en tijd die jou het beste uitkomt? Dan is dit jouw kans om te leren hoe je je anderen in beweging krijgt op basis van data: 
De e-learning datavisualisatie van DePerfecteGrafiek.nl. 

Meer informatie


7 februari, Inspiratiesessie op MIE 2019

DePerfecteGrafiek komt in 2019 weer naar MIE, het Marketing Insight Event. In 2018 scoorde de inspiratiesessie nog een tweede plaats (van de 89 lezingen).

Dit jaar is de sessie in het Engels en neem ik nog betere voorbeelden en tips mee.


15 maart: Cursus Datavisualisatie & Dashboard design

De meest uitgebreide cursus Datavisualisatie en Dashboard design van Nederland! Al weer de 10de editie. In vier dagen leer je hoe je de Perfecte Grafiek maakt. Hoe je ze combineert in dashboards en je collega’s en klanten inspireert met presentaties.

Amsterdam, 4 dagen, start 15 maart 2019 Meer info en inschrijven via IIR


13 mei: Datavisualisatie, van inzicht naar impact

In deze eendaagse training leer ik marktonderzoekers hoe je de PerfecteGrafiek kunt maken. Hoe je daarmee jouw inzichten kunt omzetten in impact.
Amsterdam, 13 mei 2019, Meer info en inschrijven via MOA (link nog niet beschikbaar)


InCompany training data visualisatie

Geïnteresseerd in een InCompany training datavisualisatie, dashboard design of presentation design of lezing op maat, neem dan contact met mij op.